Webshop » Nuvo » Nuvo Embellishment Mousse

Nuvo Embellishment Mousse

Verkrijgbaar in 12 prachtige kleuren. Aanbrengen met een spatel voor een luxueuze gladde afwerking of met een zachte doek of de vingers voor een meer natuurlijke, gestippelde effect - Nuvo Embellishment Mousses zijn een must have voor elke knutselaar op zoek naar een prachtig  3-dimensionaal effect om aan hun projecten toe te voegen
* Embellishment mousse geeft een prachtig parelmoer 3D effect wanneer gebruikt met een stencil.
* Je kan het ook gebruiken om te vergulden. Emboss wit cardstock tussen een embossing folder. Neem dan de mosse op je vinger en wrijf lichtjes over de verheven delen op je karton.
* Gebruik het ook om mee te schilderen, neem wat mousse op je craft sheet en meng goed met water, vervolgens kun je de kleur met een kwast aanbrengen op je cardstock. Het geeft niet alleen kleur aan je cardstock maar ook een prachtige parelmoer glans.
* Nog een toepassing is om de mousse te mengen met water in een bekertje en het mengsel daarna over te gieten in een spray flesje (spray bottles). Je kan er nu mee sprayen/spritzen op je project. De overschot kun je in het flesje laten en later verder gebruiken. Let op ! Voor gebruik je flesje dan wel goed schudden.
* Voor een mooie, rijke en/of vintage uitstraling, wrijf de mousse over je stansjes.


    Loading...